Ścieżka dostępu: Konfiguracja → Obraz → Strefa prywatności
Funkcja blokuje określone obszary w podglądzie na żywo, aby chronić prywatność. Bez względu na to, jak porusza się urządzenie, zablokowana scena nigdy nie będzie widoczna.

Zaznacz opcję: “Aktywacja maskowania video”.
Wybierz “Zaznacz obszar”.
Przeciągnij myszką w podglądzie na żywo, aby zaznaczyć obszar.
Przeciągnij rogi obszaru, aby dostosować jego rozmiar.
Przeciągnij obszar, aby dostosować jego położenie.
Przeciągnij myszką w dowolnym innym miejscu, aby zaznaczyć kolejny obszar.
Kliknij “Wyczyść”, aby usunąć ustawione obszary.
Kliknij “Zapamiętaj”.
<aside> 📜 Spis Treści